Blog

Min hjemmeside er i luften

Jeg kan slet ikke få armene ned. Min hjemmeside er online og jeg er så glad og stolt. Min kære mand og jeg har virkelig knoklet. Jeg med indhold og det visuelle og han med det tekniske. Og så har jeg også fået hjælp af min fætter Ole som har Ripples. Han har bl.a. hjulpet med ideer og fået logoet til at ligne noget, der kunne bruges grafisk. En kæmpe stor tak til dem begge!

Som sædvanlig tror jeg lige, at sådan et lille projekt, det kan man da nemt ordne på nogle aftener. Det kan man ikke skulle jeg hilse at sige… Og slet ikke, når man bliver ved med at få nye og flere ideer. Men som jeg har lært efter mange år i Salling Group: Giver det værdi for nogen, hvis jeg bruger mere tid på opgaven? Hvis svaret er nej, så stop op og kom ud over stepperne. Det er så her jeg er nu med hjemmesiden…. Det er for vildt for sådan en detaljenørd som mig. Mega grænseoverskridende at give slip og bare have tillid til at det nok skal gå. Også selv om alt ikke er perfekt, så er det også okay. Skulle du dog støde på nogle fejl 40, så må du meget gerne skrive til mig mange tak…

Velkommen til, jeg glæder mig så meget til at møde jer!

Prima Vida