Trine

Jeg hedder Trine, er født i 1974 og bor i Gistrup lidt uden for Aalborg med min mand Lasse og vores 2 børn, Mille født i 2011 og Mads født i 2014. Jeg har arbejdet i detail-branchen i ca. 25 år og senest som servicechef i Salling stormagasin. I januar 2019 startede jeg på den 3-årige uddannelse til kropsterapeut hos Body SDS i Parken i København. I februar 2022 blev jeg færdiguddannet og kan nu kalde mig autoriseret Body SDS behandler. Jeg behandler i Gistrup, lidt uden for Aalborg.

Jeg har de seneste år brugt meget tid på at “opgradere” mig selv, da jeg kunne mærke, at jeg var blevet en fortravlet, vrissende og ikke særlig nærværende mor og kone. Jeg var aldrig rigtig glad og meget frustreret over, at tingene ikke altid gik efter mit hoved. Det resulterede i umulige unger, en følelse af aldrig at gøre det godt nok og en stresstilstand i kroppen som var virkelig ubehagelig. Dog uden at jeg helt kunne sætte ord på hvad der var galt.

En dag blev det for meget og det var startskuddet til min rejse hen imod et højere selvværd. Blandt andet ved hjælp af et selvværdsforløb samt psykoterapi med EMDR, og kombineret med en del faglitteratur, er situationen heldigvis en helt anden i dag. Jeg er glad og tilfreds og kan være i livet på en meget mere afslappende måde. Og så er jeg blevet opmærksom på, hvor meget det betyder for velvære og ro i kroppen, at jeg prioriterer need før nice, tager pauser i løbet af dagen og spiser kost med god næring og fedtstoffer i.

Min fritid bruger jeg i høj grad sammen med familien. Det at være nærværende og have lysten til at bruge tid sammen er vigtigt for mig. Der ud over træner jeg også Body SDS grundtræning, jeg løber lidt og laver funktionel træning i naturen. For mig handler det ikke om at knokle afsted med pulsur og fokus på tiden. Jeg mener, at det er meget mere vigtigt at mærke, hvad det gør ved kroppen, når jeg dyrker motion og tage pauser, når pulsen bliver for høj. På den måde, kan jeg respektere kroppens grænser og samtidig have det sjovt med træningen. Jeg elsker at lave mad og går op i smag og gode råvarer. Hver sommer rejser jeg med familien til Algarve-kysten i Portugal. Her har min far boet i rigtig mange år, indtil han desværre døde af kræft i 2017.

Mille og jeg har fået taget hul på skiture til Norge og mon ikke resten af familien kommer med snart. Jeg elsker at opholde mig i naturen og sætter stor pris på, at vi har skoven lige i baghaven. Jeg er nysgerrig på menneskers historie og fascineres af, hvor lidt der egentlig skal til, for at vi kan starte rejsen mod at udnytte vores fulde potentiale.

Har du lyst til at læse mere om, hvad der har hjulpet mig på min rejse, så se med nedenfor.

Jeg har ikke nogen akademisk uddannelse, men til gengæld har jeg en uddannelse i livet. Jeg har mærket og følt livet og fået utrolig mange praktiske erfaringer i kraft af at være i relationen med mine børn, min mand, min familie, mine ansatte, mine venner og veninder og hvem jeg ellers har mødt på min vej.

Mange af bøgerne har jeg læst for at blive klogere på forældreskabet, men i sidste ende har det vist sig også at have kæmpe indflydelse på min egen rejse og det at forstå, hvorfor jeg har udviklet mig som jeg har.

There is no single effort more radical in its potential for saving the world than a transformation of the way we raise our childrenMarianne Williamson

Jeg er evig taknemmelig og har kæmpe stor respekt for alle de mennesker som har hjulpet mig på min rejse og især glæder jeg mig over at have fået hjælp af disse her:

Forløb

2022: Færdiguddannet autoriseret Body SDS kropsterapeut https://body-sds.dk/

2019: Grundkursus Tankefeltterapi hos Heilsen og Mygind https://mygind.dk/kursus-i-tankefeltterapi-og-eft/

2019: Grundkursus Metasundhed hos Heilesen og Mygind https://mygind.dk/din-intelligente-krop-2-dages-grunduddannelse-i-metasundhed/

2019: Seminar Tænd for forbindelsen, forstå tilknytningens kunst ved Mette Carendi https://mettecarendi.com/

2019: Påbegyndt 3-årige uddannelse til autoriseret kropsterapeut hos Body SDS https://body-sds.dk/

2019: Bestået den sundhedsfaglige grunduddannelse 410 lektioner hos http://tengbjerg.dk/

2018: Forvandl dit liv hos Signe Ruby https://transformyourlife.dk/

2018: “Det fede liv” hos Patricia Højbo https://patriciahojbo.com/

2018: 2 dages masterclass for forældre hos Blackbird Institute http://www.blackbirdinstitute.dk/

2018: Terapi med EMDR traume-opløsning hos Psyke og hypnose https://www.psykeoghypnose.dk/

2018: Forløb: Fra mistrivsel til trivsel om børns følelsesmæssige sundhed https://mettecarendi.com/

2018: Mind and Body forløb hos Karolina Kærsner https://www.karolinakaersner.com/

2018: Body SDS behandlinger hos Jimmie Therp http://www.jimmietherp.dk/

2017: Grundforløb i selvværd hos Rikke Klint http://rikkeklindt.dk/

2016: Enneagramkursus hos Flemming Christensen, Think about it https://thinkaboutit.dk/kontakt/

2016: Terapi med EMDR traume-opløsning hos Dorte Trønninge https://www.psykeoghelbred.dk/

Bøger som jeg gerne vil anbefale

Glade børn med højt selvværd – Dan Svarre

Selvværd for begyndere – Mette Glargaard

Papmaché reglen – Hella Joof

Drop opdragelsen – Fie Hørby

Tænd for forbindelsen, forstå tilknytningens kunst – Mette Carendi

Hjernesmarte børn – Anette Prehn

Flip – Anette Prehn

Mit indre rum – Ole Kåre Føl

The Secret – Rhonda By

The big leap – Gay Hendricks

Flere af bøgerne findes som lydbøger. Det synes jeg fungere rigtig godt fx i bilen.