Kropsterapeutens anbefalinger til at minimere din stress.

Få ANTI-STRESS MAGASINET leveret direkte i din indbakke

TIlmeld dig her – det koster kun din e-mail.

Navn:

E-mail:


Prima Vida's Anti-Stress Online Magasin

Lær at forstå din stress på en ny måde, og få tips til forandring.

Online magasinet udkommer hver uge med et nyt indlæg under månedens udgave.

Se udgaverne af magasinet nedenfor.

April udgave

Kære fantastiske sjæl,

Dine tanker har stor magt og ikke alle tanker er sande.

Jeg blev ret paf, da det gik op for mig, at mange af de tanker jeg tænkte, ikke var sande. Altså at de ikke var rigtige, selvom de føltes og mærkedes som den eneste sandhed. I det meste af 40 år havde jeg tænkt tanker som:

“Jeg er ikke klog nok” – denne tanke kom tidligt, fordi jeg havde afsindig svært ved at lære at læse og stave. Altså måtte jeg være dummere end gennemsnittet, bildte jeg mig selv ind.

“Jeg er ikke tynd nok” – denne tanke blev sand for mig, da jeg gik på HHX, fordi jeg fik kommentaren “Du er da kommet dig lidt, hva?” fra en gammel folkeskole kammerat.

Jeg er ikke pæn nok.

Jeg er ikke interessant nok.

Jeg er ikke hurtig nok.

Jeg har for store fødder.

Jeg er ikke veltrænet nok.

Disse og mange andre nedværdigende sætninger fulgte mig i mange år.

En kombination af lavt selvværd og uvidenhed omkring hvordan hjernens frygtcenter fungerer, gjorde at jeg var kommet til at give mine tanker alt for stor magt, og de påvirkede hele min måde at være i livet på og havde store konsekvenser for min hverdag.

En kæmpe mængde skam og pinlighed havde ophobet sig i min krop, og jeg frygtede konstant det øjeblik, hvor nogen ville afsløre mig som imposter og bedrager.

Bl.a. ved hjælp af mindset træning (hvordan jeg tænker om mig selv) og Body SDS terapi har jeg udskiftet de usande tanker med opbakkende og støttende tanker, som bl.a. har været med til, at jeg har skabt Prima Vida universet.

I månedens 3. indlæg kan du læse meget mere om skam, skabt af usande tanker og hvad det gør ved din krop.

Rigtig god fornøjelse med månedens udgave af Anti-stress Magasinet og husk endelig at dele indholdet, hvis du synes om det. Sammen kan vi forandre opfattelsen af stress og arbejde målrettet på at minimere den.

Kh Trine

Læs månedens indlæg her
Marts udgave

Kære fantastiske sjæl,

Ved du godt at du er ganske enestående og noget helt specielt? At du fortjener ro og omsorg og ikke altid behøver at føle dårlig samvittighed og være i gang med at sørge for nogen eller noget?

Hvis ikke du sidder med lige netop den følelse af kærlighed til dig selv, så er du langt fra den eneste. Undersøgelser viser at mere end hver 5. dansker har lavt selvværd og en daglig oplevelse af ikke at slå til.

Udfordringen består i, at når ikke vi accepterer og elsker os selv det meste af tiden, men har brug for at hente anerkendelse og accept ud hos andre, så skaber det utrolig meget ravage i både hoved og krop. Som igen skaber følelseskaos og stresstilstande inde i dig, som ikke er særlig sjovt at være i, og som spreder ringe i vandet, til vores nære relationer, hurtigere end vi tror.

Jeg håber du vil føle dig inspireret, motiveret og måske en smule provokeret til at se på dig selv med andre øjne efter at have læst med i denne måneds udgave af Anti-stress Magasinet.

Gå med troen, håbet og kærligheden.

Kh Trine

Læs månedens indlæg her