Priser

Behandling, 55 min. 425 kr.

Læs mere under fanen Body SDS

Behandling, 75 min. 550 kr.

Denne mulighed anbefales første gang du skal prøve en behandling eller hvis du har flere udfordringer, fysiske som psykiske.

Klippekort, 3 klip á 55 min. 1125 kr.

Klippekortet skal benyttes inden udgangen af juni 2020.

Gavekort

Vælg mellem 55 eller 75 minutter. Gavekortet bestilles på [email protected] eller kontakt mig på 2855 8613. Gavekortet pakkes fint ind og kan eventuelt sendes mod gebyr.

Behandling, studerende/pensionister/ledig, 55 min. 375 kr.
Behandling, u/ 18 år 45 min. 325 kr.

Mange børn og unge vil have stor glæde af en Body SDS behandling for at blive mere kropsbevidste, lære at trække vejret helt ned i maven og få løsnet kroppen fx pga. skader eller meget skærm-kiggeri. En behandling vil også være en god idé, hvis barnet har været udsat for en traumatisk oplevelse. Det er op til barnet om han/hun ønsker, at mor eller far skal være med på sidelinjen. Det er også en mulighed at være med indtil barnet føler sig tryg, og så gå en tur mens barnet bliver behandlet. Under alle omstændigheder forgår behandlingen på barnets præmisser og første behandling vil primært handle om at skabe tillid, således barnet får en god oplevelse.

Walk and talk + behandling, 105 min. 750 kr.

En walk and talk session kan være en mulighed, hvis du har stress-tendenser eller har ønsker sparring på ting der fylder meget i hverdagen. Det kan være job, børn, partner eller noget helt 4. Sammen finder vi ud af, hvad den egentlige årsag er, hvordan du kan være nysgerrig på emnet fremadrettet og hvad du selv kan være med til at gøre for at ændre situationen. Sessionen starter med en skøn gå-tur i skoven i 45 min. og efterfølges af 60 min. behandling.

Mødregruppe eller veninde-arrangement

Forkæl jer selv med en anderledes dag med mødrene i centrum hos en af jer. Jeg medbringer briksen og starter med 20 min. intro efterfulgt af en 1/2 times behandling til jer hver. Arrangementet afrundes ligeledes med 20 min. til spørgsmål m.m. Minimum 4 deltagere. Pris pr. person 350 kr. Kørselstillæg udenfor Aalborg kommune. Kontakt mig endelig for yderligere information på [email protected] eller på 2855 8613.

Firmaaftale

Vær med til at forbedre arbejdsmiljøet og plej dine medarbejdere med en firmaaftale. Enten som en fast aftale hos jer, hvor jeg medbringer briksen eller som klippekorts-ordning eller tilskud til behandlinger i Gistrup. Kontakt mig endelig for yderligere information på [email protected] eller på 2855 8613.

Afbud og gebyr

Skulle du bliver forhindret, så husk at melde afbud senest 24 timer inden behandlingens start. Benyt linket du modtager i bekræftelses-mailen, når du booker tid eller log ind på onlinebooking her

Udeblivelse koster i modsat fald halv pris af behandlingen.

Praktisk info

Du skal ikke medbringe noget og der er parkeringsmulighed foran huset og indgang gennem lågen. Kommer du før tid, er det muligt til at tage et hvil på den lille bænk, så skal jeg nok komme ud og hente dig:-)

Der kan betales med kontanter eller Mobile Pay.

Drik rigeligt med vand efter behandlingen og tag det gerne roligt resten af dagen.

Har du spørgsmål inden eller efter behandlingen, er du meget velkommen til at skrive til mig på [email protected]