Blog

Misundelse og selvværd

Misundelse og selvværd

Jeg har i mange år været misundelig på en veninde. Fordi hun prioriterede at gå til kosmetolog for at få en ansigtsbehandling med jævne mellemrum. For flere år tilbage synes jeg faktisk, at det var lidt (læs: meget) spild af penge. Altså at bruge SÅ mange penge på SÅ kort tid. Med et resultat som der ikke var andre, der overhovedet kunne se….

Mirakelmanden

Mirakelmanden

Ole Kaare Føli, grundlægger af Body SDS, fortæller her hvad Body SDS er og hvordan han bl.a. har hjulpet Sanne Salomonsen, Ole Kirkegaard, Bjarne Riis og mange flere med at komme tilbage til livet efter svære ulykker…

Tandlægen…

Tandlægen…

I morges var jeg ved tandlægen. For at få lavet de indledende manøvrer til en krone. Og eftersom jeg for en del år siden havde en mindre heldig oplevelse hos en tandlæge – og sikkert også fordi jeg havde huller i tænderne som barn, elsker jeg absolut IKKE at være ved tandlægen. Der sker noget inden i mig, som aktiverer mit alarmberedskab…

RIP Zulu

RIP Zulu

Det er en lidt hård uge at komme igennem rent følelsesmæssigt… Først fars fødselsdag og i dag er det et år siden, at vi sagde farvel til vores hund Zulu…

Tillykke far!

Tillykke far!

I dag holder min far sin 3. fødselsdag i himmelen. Stort tillykke far! Jeg er sikker på, at du har en fest deroppe. Det er vildt, at tiden er gået så hurtigt. Men der er selvfølgelig også sket rigtig meget siden d. 16. april 2017…

Konkurrence

Konkurrence

Min hjemmeside er i luften og det vil jeg rigtig gerne fejre med en gratis Body SDS elevbehandling til en heldig vinder. Alt du skal gøre for at deltage er at like min Facebook side her og/eller min Instagram profil her.

Min hjemmeside er i luften

Min hjemmeside er i luften

Jeg kan slet ikke få armene ned. Min hjemmeside er online og jeg er så glad og stolt. Min kære mand og jeg har virkelig knoklet. Jeg med indhold og det visuelle og han med det tekniske. Og så har jeg også fået hjælp af min fætter Ole som har Ripples.

Hvad andre tænker

Hvad andre tænker

Vi er på sommerferie i Portugal og i morges var jeg ude at løbe en tur. Det gik meget fint de første kilometer. Men så gik det op for mig, at de shorts jeg har taget med på ferie denne gang ikke er specielt velegnede til at løbe i.

Hvem er mest bange?

Hvem er mest bange?

Tilbage i februar måned dele jeg denne historie på min Facebook om min søns besøg hos lægen. Jeg synes, at der så meget læring i historien, at den tåler en gentagelse.

Hvor meget skal arbejdsgiver blande sig?

Hvor meget skal arbejdsgiver blande sig?

Jeg har læst en ret interessant artikel som afsluttes med at stille spørgsmålstegn ved, om sundhed på arbejdspladsen altid er en god idé. Måske der skal ses på andre parametre end motion, motivation og belønning?