Body SDS kropsterapi & mentorforløb

1:1 forløb

Kom ned i kroppen og i dybden med dine fysiske, psykiske og mentale udfordringer.

Autoriseret Body SDS Kropsterapeut & stress-mentor

Få ro på hoved og krop med en ny strategi, der virker

Jeg har specialiseret mig i at hjælpe den stressede krop til ro og balance. At kombinere den fysiske behandling med indsigter og mentaltræning er enormt effektivt og powerfuldt, og gør, at du bliver i stand til se, hvad der i første omgang har skabt ubalancen, hvad du fremadrettet skal gøre og ikke mindst hvordan du gør, for at holde dig smerte- og/eller stressfri.

Jeg har hjulpet en masse dejlige mennesker med at slippe stress, lavt selvværd og ubehag, og jeg vil også gerne hjælpe dig.

Kh Trine

om body sds behandlinger

Hvad mine klienter siger

1:1 forløb hos mig

Oplev den powerfulde kombination af kropsterapi & mentoring

Hoved og krop, tanker og følelser hænger sammen. Men ofte er der kun fokus på at fikse den udfordring som “larmer”. Det vil svare til, at håndværkeren kun skiftede gulvet, der hvor der har været vandskade, men undlader at finde årsagen til vandskaden.

Ved at kombinere behandling af din allervigtigste ressource, kroppen, med mental forståelse for, hvad der er årsagen til din udfordring, skyder vi genvej hen til den tilstand du ønsker at opnå. 

Kropsterapi

Hjælper dig med at mærke følelserne der sidder i kroppen

&

Mentoring

Hjælper hovedet med at forstå årsagen bag følelserne

Pas godt på din krop
den skal holde i mange år

Trine Faarbæk

Prima vida

Få min hjælp på flere niveauer

Empower Yourself forløbene

Vælg mellem 3 forskellige Empower Yourself forløb, afhængig af om du har brug for lidt, meget eller stor hjælp.

Empower yourself

Kickstarter

Kickstarter
- 4 ugers forløb

Giv dig selv en her-og-nu nulstilling af hoved og krop og få håbet tilbage. 

Kickstarter er til dig, der føler at det er rart at lære mig at kende og få en forsmag på, hvad du vil kunne opnå på Back on track eller Breakthrough, inden du beslutter dig endeligt.

3.500 kr.

Værdi 4.050 kr.

Empower yourself

Back on Track

Back on Track
- 3 måneders forløb

Få den mest powerfulde oplevelse, når du opdager, at du selv er i stand til at ændre på ting eller situationer. 

Back on track er til dig, der vil lære metoden til at slippe stress og modløshed, forstå din krops signaler og/eller opbygge dit selvværd, step by step.

9.800 kr.

Værdi 13.000 kr.

Empower yourself

Breakthrugh

Breakthrough
- 6 måneders forløb

Oplev en 360 graders vild og eksklusiv personlig transformation de næste 6 måneder.

Breakthrough er til dig, der vil have det ypperste og som ved, hvor stor værdi det har at have en personlig mentor og sparringspartner ved din side, ift. at nå målene nemmere, klogere og hurtigere.

22.800 kr.

Værdi 28.000 kr.

Når mennesker giver slip, får de adgang til deres fulde potentiale og bliver derfor i stand til at udfolde sig maksimalt.

Andrrew E. Mortensen

Body SDS Founder

Hvad er Body SDS

Body SDS står for Body Selfdevelopment’s System

Formålet med en Body SDS behandling er primært at sætte gang i kredsløbet og derved aktivere gennemstrømning i kroppen.

Ved at løsne spændinger i muskler, inflammationer i sener og hævelser omkring led, optimeres blod- og lymfe gennemstrømningen. Når der sidder spændinger i kroppen, så kan det sammenlignes med det tryk du kender fra haveslangen, når den slår et knæk. Vandtrykket stopper… Det samme sker i kroppen, når den slår “knæk” og affaldsstoffer og fastlåste følelser kan ikke forlade kroppen.

Selve behandlingen kan lettest beskrives som en form for fysioterapi, massage og kiropraktik – og så alligevel ikke. Det er en hel unik måde at tilgå kroppen på, hvor der tages højde for både det fysiske (kroppen), det mentale (tanker) og det psykiske (følelser) på én gang. Under behandlingen kombineres samtale med pulserende massage, åndedrætsteknikker og zonetryk som løsner og frigør spændinger og blokeringer i muskler, led og organer. Derudover letter tyngende følelser og generel anspændthed.

På Body SDS officielle hjemmeside står der bl.a. følgende:

Body SDS er en anerkendt behandlingsmetode, til forebyggelse, behandling og vedligeholdelse af en sund krop. Den bagvedliggende filosofi er enkel; Alle livets mange indtryk og udtryk er forankret i kroppen. Din krop skildrer dit velvære – og fysikken og psyken er ikke to adskilte elementer, men en helhed.

Vores behandlingssystem blev grundlagt i København i slutningen af 1940’erne af Erland Hartung. Gennem tre generationer har Ole Kåre Føli og hans søn Andrrew E. Mortensen (tidligere Bengt Valentino Andersen) videreudviklet systemet til det, der i dag kaldes Body SDS.

om body sds sessionen

Sådan foregår en Body SDS behandling

Inden behandlingen

Sessionen starter altid med at afdække, hvad du ønsker hjælp til på dagen, og hvordan jeg bedst muligt kan hjælpe dig.

Det er også her du fortæller om forhold eller hensyn der er relevante ift. selve behandlingen.

Er det første gang du kommer, starter sessionen med en lille snak om dig og hvorfor du har booket et forløb.

Bagefter får du rummet for dig selv, hvor du klæder dig af til undertøj, tager alle smykker af og lægger dig på ryggen på briksen med tæppet over kroppen.

Under behandlingen

Vi starter selve behandlingen med at gøre dig bevidst om dit åndedræt og vigtigheden af at trække vejret helt ned i maven.

Så går jeg stille og roligt i gang med at løsne kroppens spændinger.

Undervejs vil vi snakke om det du mærker. Det kan både handle om det du mærker i  kroppen, tanker der dukker op og følelser der banker på.

Vi runder behandlingen af med at opsummere, hvad du kan være opmærksom på fremadrettet og så forlader jeg igen rummet og du får nogle minutter til at komme i tøjet igen.

Efter behandlingen

Mange oplever en lettelse i kroppen og en mærkbar effekt på anspændte muskler. Træthed er også meget normalt. En vis ømhed kan forekomme men denne forsvinder normalvis hurtigt.

Har du haft længerevarende smerter i kroppen inden behandlingen, kan du i nogle tilfælde opleve at få mere ondt de næste par dage. Du vil også kunne opleve, at dit humør ændrer sig (både op og ned…) alt efter hvor intens behandlingen har været.

Da kroppen arbejder videre efter behandlingen de næste dage, er det en god idé at mærke efter, hvad der er overskud til.

Det er vigtigt, at drikke godt med vand efter en behandling og tage den med ro, således får du fuld udbytte af behandlingen.

Et opgør med den abe, der gennem lang tid, måske hele mit liv, har trampet hårdt og brutalt på min højre skulder.

Gang på gang bliver jeg imponeret over, hvad Trine kan udrette med sin viden, engagement og blotte tilstedeværelse. Jeg kommer ind i rummet, fortæller hende et sted, som gør ondt, og vupti – hun rammer lige ned i materien og beskriver meget rammende, hvad det egentlig handler om. Hun formår endda at gøre det med en blanding omsorg, empati og kærlige provokationer, så min indre soldat vækkes og gøres klar til forandring og overgivelse i stedet for kamp.

26

Louise Bach

49 år, psykoterapi studerende

Emower Yourself

Kickstarter
Prøv et personligt 1:1 forløb

Oplev forandringer du ikke troede var mulige

Få kompetent vejledning fra en der selv har gået vejen og som ved, hvad der skal til for at forandre din situation.

Skræddersyede forløb

Genkender du nogle af disse udfordringer

Nedenfor kan du se nogle af de temaer, jeg har hjulpet mine skønne klienter med.

Kan du mærke, at jeg er den rette til at hjælpe dig med at løse dine udfordringer?

Måske gør medicinen ikke andet end at dæmpe et symptom hos det menneske som tager den, som så ikke opdager problemets virkelige årsag.

Andrrew E. Mortensen

Body SDS Founder

Min historie

Min vej til Body SDS

Første gang jeg prøvede en Body SDS behandling var i foråret 2017. Det var på en workshop i forbindelse med et selvværdsforløb jeg gik på. Jeg havde ingen idé om, hvad behandlingen egentlig gik ud på. Bortset fra at jeg havde fået at vide, at det ville hjælpe mig til bedre kropskontakt og ville løsne spændte muskler.

På det tidspunkt anede jeg ikke, at jeg havde brug for bedre kropskontakt. Jeg var heller ikke klar over, at jeg faktisk var spændt op i hele kroppen. Fordi mit liv stort set kun handlede om at få noget fra hånden, så jeg kunne få vinget af på min to-do liste. Så jeg kunne skynde mig videre til det næste, og det næste, og det næste. Uden pause, og uden overhovedet at nyde livet.

Det var én stor kamp at overleve, og jeg syntes at det var sindssygt hårdt at være en familie med små børn.

Faktum var, at jeg var ude af stand til at trække vejret helt ned i maven. Luften nåede faktisk kun til brystkassen. Hvis jeg lagde min hånd på maven og trak vejret ind, så løftede min hånd sig ikke det mindste. Jeg havde helt afskåret maveregionen og det var ikke en del af kroppen jeg beskæftigede mig med overhovedet.

Bl.a. ved hjælp af Body SDS behandlinger, kan jeg i dag mærke hele min krop og jeg er sluppet af med mange af mine fysiske skavanker. For mig betyder det, at jeg har meget mindre tankemylder, har nemmere ved at sove og jeg går ikke op i petitesser mere. Og så har jeg lært at gå op i energi, i stedet for at gå ned i energi.

Min indre martyr er død og min evige frustration er udskiftet med nysgerrighed. Nysgerrig i stedet for at være fordømmende.

I dag kan jeg mærke hele min krop, og jeg er sluppet af med mange af mine fysiske skavanker.

Nysgerrig på dine udfordringer?

Jeg håber, at min historie kan være med at sætte nogle tanker i gang

Måske inspirere dig til at søge dybere ind i årsagen til dine udfordringer.

… Måske stress kan minimeres ved at se nærmere på resten af kroppen?

… Måske en stiv nakke handler om noget andet end mange timer bag en PC?

… Og måske gamle chok og traumer kan forløses ved at løsne op i kroppen?

Jeg mærker mig selv “anderledes” i de her dage.

1) Jeg tror jeg er begyndt at tillade mig selv at være sårbar. Eks. Italesætte overfor datter, at jeg bare er mig, som øver mig på at forstå, hvad jeg kan gøre anderledes, så jeg kan blive en endnu bedre mor.

2) Jeg begynder måske at indse, at jeg ren faktisk er dygtig til mit job (at jeg ikke “bare” har “fået” titlen som direktør, men fordi jeg er den bedste til jobbet). Fællesnævneren må være, at jeg måske begynder at have lidt mere tillid til mig selv og de personer omkring mig. Det virker helt uvirkeligt for mig, selvom jeg taster løs på tasterne. Men min pointe er i virkeligheden, at jeg har en rar følelse i kroppen…

Kvinde, direktør, 37 år

Forny dit liv akademiet

Er du klar til dybere arbejde, og leve et liv med glæde og ro?

Så kom med på Forny Dit Liv Akademiet