Om Trine Faarbæk

Kvinden bag Prima Vida

Jeg er Trine 

Mentor, kropsterapeut & ekspert i den stressede krop

Jeg er nervesystems-nørd, følelses-oversætter og klump-i-maven ekspert. Og så er jeg din nye bullshit-detektor.

Min passion er at hjælpe dig med at skabe ro på nervesystemet og få en glad og stressfri krop.

Jeg ved hvordan det er, for

Jeg har selv været der

Min store passion for at hjælpe mennesker der oplever stress, med at få ro på nervesystemet og en glad og stressfri krop, stammer fra min egen smerte i hverdagen med børn, job og alt det midt i mellem.

Det har været et kæmpe arbejde, og det har kostet blod, sved og tårer at nå helt ned i bunden af “skabet”.

Dernede, hvor jeg havde gemt det allermest pinlige og skamfulde langt væk, som konstant fastholdt mig i uhensigtsmæssige handlemønstre, massiv selvkritik og en grum følelse af ikke at være god nok.

Men for at jeg kunne slippe stress og blive den mor, jeg ønskede at være overfor dem, jeg elskede allermest i hele verden, var oprydningsarbejdet en bydende nødvendighed og i virkeligheden slet ikke så hårdt, som “at lade stå til”.

I starten forstod jeg det ikke helt, men i takt med at tingene lige så stille og roligt begyndte at give mening for mig, startede min forvandling.

Endnu flere indsigter kom til, og jeg lærte flere nye metoder som gjorde, at frustrationerne blev færre og stresstilstanden meget  mindre.

 

I dag ser min hverdag helt anderledes ud

Jeg gør en forskel, når jeg har lyst – fordi jeg ved, at jeg ikke skal bevise noget og at jeg er god nok som jeg er.

og sidst, men ikke mindst...

Jeg har fået en helt anden relation til mine børn

– baseret på respekt og ligeværdighed – og med meget mere sjov og ballade i hverdagen.
Og du kan også få det samme.

Udtalelser

Hvad mine forløbsdeltagere siger

Sådan startede det

Min egen oprydningsrejse

Utrolig meget egenterapi, uanede mængder af faglitteratur, en livsforandrende uddannelse i personlig førstehjælp, min egen rejse som mor og mange 100 klienter senere, står jeg tilbage med en stor bank af viden som indeholder en enorm faglig og praktisk viden om vores nervesystem, og jeg ved, hvor stor betydning det har for vores daglige velbefindende og indre stressfølelse, hvis du har en stresset krop og et overloaded hoved.

Under Corona nedlukningen satte jeg mig ned og formulerede den metode, som jeg allerede behandlede mine klienter ud fra, og herved blev Empower-metoden*) sat på formel og onlineforløbet “Forny dit liv” blev en realitet.

De sidste 3 år har skønne klienter været igennem forløbet med stor transformation til følge, og det har dannet fundamentet for “Forny dit liv AKADEMIET”.

Jeg har været optaget af, at så mange som muligt kan få glæde af alt den viden jeg har erfaret gennem min indre oprydning og derfor kan du både vælge mellem 1:1 forløb som koster mere eller kun “Forny dit liv AKADEMIET”som er den billigste løsning.

Mit cv

Uddannelse, forløb og egenudvikling

Kurser & Foredrag

Lige siden jeg startede på min selvværds- og forvandlingsrejse for snart 10 år siden, har jeg læst uanede mængder af fagliteratur og deltaget i et utal af kurser og foredrag hos førende eksperter inden for bla.:

Metasundhed, EFT/Tapping, børns følelsesmæssige sundhed, stressreducering, Human Design, skyggearbejde, kost, kvantefysik, nervesystemet og træning.

Derudover har jeg investeret en del penge i egenterapi og jeg har modtaget mange psykoterapi og Body SDS sessioner som både har hjulpet mig til indvendig ro og forståelse, men som jeg også har kunne overføre til min rolle som mentor og behandler.

RAB godkendt behandler

I februar 2020 bestod jeg den sundhedsfaglige grunduddannelse som bl.a. er et krav for at kunne kalde sig RAB-godkendt behandler (Registreret alternativ behandler).

Grunduddannelsen består af 410 timer fordelt på:

Autoriseret Body SDS terapeut

I februar 2022 bestod jeg  den 3. årige uddannelse til autoriseret Body SDS kropsterapeut som både indeholder en behandlingsdel og en træningsdel og alt i alt består uddannelsen af 1088 lektioner. 

Siden jeg blev færdiguddannet har jeg deltaget på overbygningskurser flere gange om året for at udbygge min faglige kompetancer. 

Se min Body SDS profil og en opdateret kompetenceliste.

Autoriseret indenfor:

Er du klar til at tage tyren ved hornene og blive guidet til en liv med mindre stess og mere tilfredshed?

Er der noget du mangler svar på?

Så er du velkommen til at tage fat i mig.