Referencer

Maria Isaksen, Gistrup

Jeg har levet med spændinger, og en on/off hovedpine i længere perioder over de sidste år – hvilket har haft en indgribende effekt på min nattesøvn og mit overskud i hverdagen. Efter at have været henvist til forskellige læger/fysioterapeuter/massører uden nogen rigtig vedvarende løsning på problemet, fik jeg på google, søgt mig frem til kropsterapi. Anne Cathrine ligger placeret tæt på min bopæl, og jeg bookede med det samme en tid, uden rigtig at vide hvad Body SDS egentlig er for en størrelse. Jeg har nu haft min første behandling, og jeg fløj derfra. Anne Cathrine er nærværende og autentisk, hvilket fik mig til at føle, at jeg blev lyttet til, forstået og taget seriøst. Selve behandlingen var fantastisk og bevægende på en måde, der er svær at sætte ord på. Jeg har aldrig tidligere været i kontakt med min krop på den måde, som jeg oplevede under behandlingen ved Anne Cathrine . Her efter to dage, har jeg haft uafbrudt nattesøvn – hvilket jeg ikke har haft længe . Jeg kommer helt sikkert til at booke flere behandlinger.


Helle Rasmussen, Aalborg

Har været til behandling hos Anne Cathrine, og det var en dejlig oplevelse. Behandlingen tager udgangspunkt i dig og der hvor du er, og hun er dygtig til at få dig til at føle dig tryg og i gode hænder.


Helle

Jeg har været til behandling ved Anne Cathrine en håndfuld gange, og det har været en forskellig oplevelse hver gang. Det er anderledes end fysiurgisk massage, og i virkeligheden er det svært at sammenligne behandlingen med andre former for behandlinger, jeg tidligere har prøvet. Jeg kan bedst forklare det sådan, at jeg gennem behandlingen oplever en opmærksomhed på kroppens sammenhæng med psyken. De fleste gange er jeg gået derfra med fornyet energi og en lethed i kroppen, og jeg har også oplevet, at krop og hoved har været træt og tungt. Fælles for alle mine behandlinger hos Anne Cathrine er, at jeg får en bedre fornemmelse af og bevidsthed om kroppen helt fra toppen af hovedet, via åndedrættet og ned i tæerne. Anne Cathrine er god til at stille spørgsmål, der giver anledning til refleksion om eventuelle årsager til spændinger i kroppen – spørgsmål, der også dukker op i bevidstheden i dagene efter behandlingen. Jeg kan varmt anbefale Body SDS behandling hos Anne Cathrine.


Trine Haslam, Gistrup

Body SDS-behandlinger oplever jeg som en slags fysisk og mental massage, hvor der bliver løsnet op i såvel krop som sind, da tingene hænger sammen. I hyggelige og rolige omgivelser sørger Anne Cathrine for, at man føler sig både afslappet og tryg ved at lægge sig til rette under tæppet på briksen og overlade sig til hendes kyndige hænder. Den pulserende massage betyder for mig, at det er både blidt og effektivt på samme tid. Jeg har i mange år døjet med ondt i nakke og skuldre og har gået til en del behandlinger ved kiropraktorer, fysioterapeuter, massører og akupunktører gennem årene – uden den store effekt desværre. Efter jeg er begyndt at komme regelmæssigt ved Anne Cathrine, har jeg fået det betydeligt bedre. Jeg synes at det giver mig både fysisk og psykisk velvære og så giver det mig overskud til at gøre noget godt for mig selv på andre områder også. De varmeste anbefalinger herfra.


Charlotte Mortensen, Aalborg

Ok – hvad skal jeg sige? Har været ved meget dyr osteopæd, lægens den bedste speciallæge for smerte, kraniosakral og thai-massage sågar. Men nu har jeg prøvet Anne Cathrine og vil ikke lede mere……. Har smerter her og der – nogle lidt alvorlige efter strålebehandling og operation efter endt kræftforløb (og ødem), andre bare almindelige spændinger – nu har jeg lige været til min anden behandling hos Anne Cathrine, og jeg kan flyve derfra. Jeg kan ikke forklare, hvad hun kan og gør – men jeg kan sige at DET VIRKER – man skal bare kunne trække vejret, så ordner Anne Cathrine resten. Og så er hun mega sød og nem at snakke med. Jeg er bare helt vildt taknemmelig og vil slæbe ALLE jeg kender til Gistrup. Tusind tak fra Charlotte.