Træning

OBS!

Nu tilbyder jeg online Body SDS grundtræning. Tjek dette link:

https://www.empoweryourself.dk/body-sds-grundtraening

Kh

Anne Cathrine

______________________________________________________________________________

Skriv til [email protected] for at tilmelde dig ventelisten. Så giver jeg lyd fra mig, når der starter nye hold op. Kh Anne Cathrine

Har du lyst til at vedligeholde, optræne og styrke din krop, så er det nu muligt at deltage i Body SDS grundtræning på lukket hold fra og med onsdag d. 2/12 – 2020.

Myndighedernes anbefalinger følges og skulle der ske ændringer, således at træningen ikke kan afholdes returneres pengene for ikke-afholdte træninger.

Hvor: Gugvej 83, 9210 Aalborg SØ (tæt på Fandanko)

Hvornår: Mandage kl. 16:15 til 17:45 eller onsdage kl. 8:30 til 10:00

Antal træninger: 8 x 90 minutter

Tilmelding: Send en mail til [email protected] med følgende oplysninger: Navn, adresse, telefonnummer og mail.

Pris: Intro-pris 500 kr. for 8 træninger. (Fremadrettet er prisen 797 kr.)

Træningsdatoer: Alle mandage eller onsdage til og med uge 3, 2021.

Diverse

Max 9 deltagere på holdet. Mød gerne omklædt i almindeligt træningstøj og medbring selv måtte og vandflaske. Træningen foregår i bare tæer og er for både mænd og kvinder.

Jeg lover smil på læben, sved på panden og en skøn fornemmelse i kroppen bagefter. Træningen er for alle uanset form og tilpasses dit niveau. Vi bevæger os stående og liggende og træningen afsluttes med stræk. Med blot en ugentlig træning vil du kunne mærke forskel på bl.a. stiv nakke og spændte skuldre, låste hofter og knæproblemer samt din generelle kropsfornemmelse.

Hvad er Body SDS grundtræning

Body SDS grundtræning består af 3 dele.

De 7 faser, der langsomt varmer kroppen op for at arbejde dybt ind i alle kroppens ledgrupper. Vi arbejder med centrering og stabilisering helt nede fra storetåen og op til sidste nakkehvirvel med vægt på hvert leds funktioner. Vores led er hverken forsynet med nerver eller lymfetilstrømning, men ved korrekt bevægelse og belastning produceres næring i form af ledvæske. Korrekt udført motion og passende belastning gør også at affaldsstoffer tømmes ud. Har vi for mange affaldsstoffer i leddene kan det føre til leddegigt og derfor er korrekt bevægelse vigtig. De 7 faser er en indadvendt proces, der hos nogle kan føles udfordrende, hvis man er vant til motion i høj fart, musik i ørerne osv.

Herefter går vi videre til den mere dynamiske del, hvor energien løftes og hvor der er fokus på koordination, kondition og at styrke musklerne. Alle vores muskler har relation til forskellige organer. Dvs. når vi bruger vores muskler korrekt – så stimuleres organsystemets funktioner. De legende øvelser er udviklet, så hele vores organsystem opnår grundig motion. Disse øvelser er en mere udadvendt proces.

Vi slutter af med stræk (udvidende og sammentrækkende øvelser), der forbedrer kroppens smidighed, der hvor den er begrænset, og skaber nærvær. Øvelserne skaber balance i kontakten til omgivelserne og i kontakten til sin kerne.

Grundtræningen giver dig

Smidighed og styrke

Færre muskelspændinger

Bedre kondition

Øget forbrænding

Mindre stress og indre ro

Bedre balance

Støtte kropsbevidsthed

Har du spørgsmål, så kontakt mig endelig på [email protected] eller på 2855 8613.

Glæder mig til at træne sammen med dig!

Mange hilsner

Anne Cathrine