Body SDS træning

Giv din krop de bedste betingelser for at fungere så optimalt som overhovedet muligt.

Hej, jeg hedder Trine

Body SDS kropsterapeut, mor og mentor

Jeg vil gerne introducere dig for en ny måde at træne på, baseret på respekt for kroppen og dit nervesystem og med en ny motivation for at bevæge dig.

Body SDS træning er den mest selvkærlige og effektive træningsform, jeg nogensinde har stiftet bekendtskab med.

Trænger din krop til at blive fornyet?

Altså uden kosmetiske indgreb, kiropraktor besøg eller timevis af træning i det lokale fitnesscenter, med tungen hængende ud af halsen nonstop?

Så er du havnet det rette sted…

Hvad siger deltagerne om

Body SDS træning

Hvad du får ud af træningen

Du får en ny bevidsthed omkring din krop, og hvorfor det er en god idé at passe godt på den.

Derudover får du:

Tilmelding

Kom med og oplev hvad træningen kan gøre for dig og din krop.

Vælg mellem mandag, enten fysisk eller online, og onsdag →

55 min.

Mandag kl. 17:00

Opstart uge 15

Fysisk deltagelse i Aalborg

55 min.

Mandag kl. 17:00

Opstart uge 15

Online live eller på replay

1 T. 45 min.

Onsdag kl. 10:00

Opstart uge 15

Fysisk deltagelse i Gistrup

lidt om

Det praktiske

Hvornår

Der er opstart løbende - tjek tilmeldingslink.

Pris

Afhænger af antal træningsgange

Hvem kan deltage

Alle kan deltage. Træningen tilpasses dit niveau.

Hvor

Mandag: KFUM Hasserisparken, Under Lien 77, 9000 Aalborg. Onsdag: Barken 26A, 9260 Gistrup (Fra påske til efterårsferie på min terrasse)

Online

Mandag kl. 17 - 18 live via Zoom + mulighed for replay.

Medbring

Almindeligt træningstøj + bare tæer + vandflaske + måtte til udstræk.

Har du spørgsmål?
Så skriv endelig til mig på [email protected] eller kontakt mig mandag i telefontiden.

Udtalelser

Fra skønne deltagere

sådan foregår træningen

Træningen består af 3 dele

Centrering og stabilisering

Første del af træningen

Vi arbejder med centrering og stabilisering af kroppens led helt nede fra storetåen og helt op til sidste nakkehvirvel, med vægt på hvert leds funktioner. Træningen virker udrensende fordi mange affaldsstoffer frigives under øvelserne.

De 7 faser hjælper os med korrekt kropsholdning, således at overbelastning og dårlige arbejdsstillinger minimeres. Den første del af træningen er en indadvendt proces, som styrker vores evne til at være nærværende, bevidste og groundende.
Koordination og kondition

Anden del af træningen

Herefter går vi videre til den mere dynamiske del, hvor energien løftes og hvor der er fokus på koordination, kondition og på at styrke musklerne.

Alle vores muskler har relation til forskellige organer. Dvs. når vi bruger vores muskler korrekt – så stimuleres organsystemets funktioner.

De legende øvelser er udviklet, så hele vores organsystem opnår grundig motion. Disse øvelser er en mere udadvendt proces.
Udstræk og smidighed

Sidste del af træningen

Vi slutter af med udstræk (udvidende og sammentrækkende strækøvelser), der øger kroppens smidighed, der hvor den er stiv eller låst.

Udstræk skaber nærvær og øger igen vores bevidsthed. Øvelserne skaber balance i kontakten til omgivelserne og i kontakten til sin kerne.

Og endelig er udstræk en fantastisk måde at få en rolig pause på i hverdagens, til tider, hektiske program.

Mød din træner

Trine Faarbæk

Jeg hedder Trine, er en årgang 1974 og bor lidt uden for Aalborg sammen med min mand og vores 2 børn fra 2011 og 2014.

Jeg har arbejdet i detail-branchen i knap 25 år og senest som servicechef i Salling stormagasin. I januar 2019 startede jeg på den 3-årige uddannelse til kropsterapeut hos Body SDS i København og er nu færdiguddannet autoriseret Body SDS kropsterapeut og RAB (registreret alternativ behandler).

I dag lever jeg af at hjælpe mennesker med at slippe stress og forny deres liv . Det gør jeg via forløb som indeholder Body SDS træning og behandling samt  onlineforløb med fokus på selvværd, kroppen og mental- og bevidsthedstræning.

Jeg har de seneste år selv brugt meget tid på at forny mit eget liv, da jeg kunne mærke, at jeg var blevet en fortravlet, vrissende og ikke særlig nærværende mor og kone. Body SDS træningen har hjulpet mig med at komme ud af hovedet og ned i kroppen.

Hvorfor Body SDS træning

Jeg dyrker selv Body SDS træning, fordi hele kroppen bliver trænet, nervesystemet reguleres og stivhed i nakken og skuldrene løsnes.

Træningen tilgodeser et stresset nervesystem, fordi det ikke foregår med tungen ud af halsen hele tiden. Jeg elsker at blive “tvunget” til at være nærværende og holde fokus.

Jeg bruger træningen som basistræning, således at mit løb og styrketræning aldrig er skadesramt, fordi mine led også bliver styrket.

Udstrækningsdelen synes jeg er helt fantastisk måde at afrunde træningen på, fordi jeg virkelig kan mærke, hvad der er sket undervejs. Og endelig så sætter jeg stor pris på udrensningsdelen!

Kom med

Vi træner mandag og onsdag

55 min.

Mandag kl. 17:00

Opstart uge 15

Fysisk deltagelse i Aalborg

55 min.

Mandag kl. 17:00

Opstart uge 15

Online live eller på replay

1 T. 45 min.

Onsdag kl. 10:00

Opstart uge 15

Fysisk deltagelse i Gistrup

Kom med og oplev selv

Hvad træningen kan gøre for dit hoved og din krop

Jeg lover smil på læben, sved på panden og en skøn fornemmelse i kroppen bagefter.

Træningen er for alle uanset form og tilpasses dit niveau. Vi bevæger os stående og liggende og træningen afsluttes med stræk.

Med blot en ugentlig træning vil du kunne mærke forskel på bl.a. stiv nakke og spændte skuldre, låste hofter og knæproblemer samt din generelle kropsfornemmelse.

Body SDS træning giver dig

Vil du have besked,
når næste hold starter op?

tilmeld dig mit nyhedsbrev her

Få svar på dine spørgsmål

FAQ

Er det første gang du overvejer at træne hos mig, så tjek nedenstående.

Her får du svar på de oftest stillede spørgsmål.

Det korte svar er: Det har de fleste, der er interesseret i at have en krop som fungerer og som ikke gider døje med smerter, skader, skavanker, dårlig fordøjelse og tankemylder. Bare lige for at nævne nogle stykker…

På holdene er der studerende, pensionister, fuldtidsarbejdende, deltidsarbejdende, sygemeldte, in between jobs, fysiske udfordringer, mødre, singler osv…

Det gør alle mulige skønne mennesker.

På holdene er der studerende, pensionister, fuldtidsarbejdende, deltidsarbejdende, sygemeldte, in between jobs, fysiske udfordringer, mødre, singler osv…

Vi er typisk et sted mellem 20 og 70 år.

Det er svært at svare på her, men oftest er svaret ja. Men skriv eller ring endelig til mig på [email protected] eller 2855 8613. Så kan vi i fællesskab finde ud af om træningen er for dig.

Helt sikkert. Og især hvis du gerne vil forbedre din performance og holde dig skadesfri. Din største udfordring bliver at sætte tempoet lidt ned og stadig vide at du får max ud af din træning:-)

Helt sikkert. Træningen tilpasses dit niveau, enten ved at du lave øvelserne langsommere eller tage færre gentagelser. Body SDS træning er træning med respekt for kroppen og derfor den perfekte træning for de fleste.

Sådan, du er sej! Ja, holdet er også for dig der gerne vil frigive vægt. Jeg vil præsentere dig for en ny måde at tabe sig på, som er mere selvkærlig og vedvarende. Har du spørgsmål så skriv eller ring endelig på [email protected] eller 2855 86123.

Det er lidt forskelligt men typisk omkring 40 skønne mennesker fordelt på det 2 hold.

Helt fair at du tænker sådan. Og især hvis pengene er små. Har du brug for en længere betalingsperiode, så kontakt mig endelig.

Hvis din tanke handler mere om, om du får valuta for pengene, så er der næsten ikke andet for end at prøve. Deltager du de første 3 gange og ikke føler at det er noget for dig, så har du mulighed for at få pengene tilbage for resten af træningsgangene uden nogen spørgsmål. Du sender mig blot en mail.

Træningen er så meget mere end bare træning. Du får en helt ny bevidsthed om din krop og den måde du lever dit liv på. Du lærer hvorfor du døjer med skader og skavanker og du får indsigt i, hvorfor kroppen bliver stiv eller svag.

Jeps… Eneste krav er at du deltager de første 3 gange og hvis ikke du føler, at det er noget for dig, så får du pengene tilbage for resten af træningsgangene uden nogen spørgsmål. Du sender mig blot en mail.

Online træningen foregår live via Zoom. Er det første gang du bruger Zoom, kan du tjekke forbindelsen via den mail du får tilsendt, når du er tilmeldt.

Du kan vælge at træne uden at vise dit eget skærmbillede eller du kan dele. Mens vi træner, har du lyden slået fra.

Kan du ikke deltage live pga. tidspunktet, så kan du se med på replay efterfølgende 1 uge frem.

Alle holdets deltagere er velkommen til at benytte sig af replay muligheden.

Det er helt ok. Vælger du holdet på 1 time, kan du altid se replay af dagens træning en uge frem – og lige så mange gange du har lyst til.

Hovedparten er kvinder men pt. har vi også en enkelt sej mand med. Du skal være hjertelig velkommen.

Det kan føles sådan i første omgang, men tiden går utrolig stærkt. Fordi træningen er delt ind i 3 faser, som binder træningen rigtig godt sammen, så føles tiden bestemt ikke lang og du har den mest fantastiske fornemmelse i kroppen bagefter.

Ofte vil svaret være “ja”, men vil du gerne have min mening, så kontakt mig endelig.

Det kan du tro. Det vil være mig en ære at introducere dig til Body SDS træningen så du kan opleve, at motion faktisk kan være sjovt og rart uden at have tungen ud af halsen non stop.