Baggrund 1

Brok koster dyrt på din energikonto

Spilder du energi på at være utilfreds?

Det er måske et lidt provokerende spørgsmål, men ikke desto mindre et vigtigt spørgsmål, hvis du vil blive klogere på dine “energi-slugere”. Blive klogere på, om du bruger krudt på noget, som i virkeligheden er et “vilkår”, og noget, du ikke kan ændre.

I ordbogen defineres et vilkår som “en ydre omstændighed, der er bestemmende for, hvordan noget skal foregå, udvikle sig eller lignende”. Dvs. et vilkår er noget, som du ikke umiddelbart kan ændre på. Fx prisstigninger, togets køreplan, din chef, hvad du skal lære på studiet, vinterferiens placering, din familie, vejret eller din alder. Bare lige for at nævne nogle få.

Det blev så meget nemmere for mig at være i livet, da jeg forstod “vilkårs- reglen”. Fordi så kunne jeg bare spørge mig selv:

“Er det her noget, jeg reelt kan ændre på, eller er det et vilkår”?

Kan det ændres, bruger jeg min energi på at ændre det (i stedet for at brokke mig). Kan det ikke ændres, må jeg acceptere tingenes tilstand. Det er ikke ensbetydende med, at jeg er enig, men for nu accepterer jeg det.

Nu er det din tur...

Hvor i din hverdag kommer du til at brokke dig over noget, som er et vilkår?

Hvor i din hverdag frarøver du dig selv enorme mængder af energi, som du kunne bruge på sjov og ballade?

Hvor i din hverdag, kommer du til at hoppe med på sladder og bagtaleri?

Hvor i din hverdag, opdager du ikke, at du sætter den samme pladespiller på igen igen?

Når du stopper med at irritere dig over vilkår, vil du opleve, at der kommer mere glæde og overskud ind i dit liv.

Jeg vil gerne give dig aha-oplevelser ift. hvordan du lever dit liv, og mit håb er, at du vil blive inspireret og motiveret til at ændre den måde, du tror, du bliver nødt til at leve dit liv på. Utilfredshed vibrerer utrolig lavt, og vi kommer ubevidst til at tiltrække mere af det, vi ikke ønsker.

God fornøjelse med at være nysgerrig på dine “energi-slugere”

Jeg har specialiseret mig i at oversætte kroppens sprog til noget, hovedet forstår, og her i Anti-stress Magasinet vil jeg løbende dele ud af tips og indsigter, som kan hjælpe dig med at oversætte din krops sprog til noget, dit hoved forstår og som gør, at du kan begynde at hjælpe dig selv på en ny og mere selvkærlig måde.

Månedens
Mantra

→ Gem og brug som mobil baggrund

Mantra pv

Vid, at når du åbner dit hjerte, og tillader det at være åbent, så kan vidunderlige ting finde vej til dig.

Men husk også på, at der altid er en årsag til, at du på et tidspunkt i dit liv lukkede for adgangen til dit hjerte – for at undgå smerte.

Nu er det tid til at åbne det lige så stille.

Så du kan tiltrække alle de skønne ting, dú fortjener.

Baby steps.

Sig efter mig: “Skønne ting er på vej min vej.”

En gang til: “Skønne ting er på vej min vej.”

Gå ud og skab den dag, som du godt kan lide, og lad ikke andres negative energi påvirke dig. Du er nemlig meget mere værd.

Føles det svært? Så hav fokus på det næste lille bitte skridt, ikke på hele dagen.

You can do it honey.

Tip: Gem fotoet og sæt det som pauseskærm på din mobil som en kærlig reminder

Tusind tak fordi du læste med og rigtig god april måned. Vejret bliver sikkert lige som dine følelser. Nogle gange er de som solskin og varme. Andre gange føles de som en mindre snestorm. Vid, at det er helt okay – det gode vejr kommer igen:-)

Vi ses i næste uge.

Kærlig hilsen

Trine

Se også...