PrimaVida_097

Er du ekstra disponeret for stress?

Der er en årsag til, at stressen nemmere får fat i nogle end i andre

Hvis du, ligesom mig, har prøvet mange forskellige ting for at komme stress og ubehag til livs uden den store succes, så kender du helt sikkert den trælse følelse, der spreder sig i kroppen, når skuffelsen (endnu engang) indtager dit indre. “Nå, det skulle heller ikke være denne gang, at koden skulle knækkes til, hvordan jeg slipper af med trælse følelser, stress og uro….”

Shit, jeg har prøvet det mange gange. Og jeg har dunket mig selv i hovedet lige så mange gange, fordi jeg havde fået skruet forventningerne for højt op ift. en forvandling. Set i bakspejlet er jeg godt klar over, hvorfor det ikke gik. Hvorfor stressen og klumpen i maven ikke forsvandt, på trods af min ihærdige indsats.

Jeg manglede den rigtige årsag

Jeg manglede simpelthen at få koblet min stress sammen med den rigtige årsag.

Jo, jeg var overbebyrdet på arbejde

Jo, jeg havde alt for mange aftaler i kalenderen

Jo, jeg oplevede livsomstændigheder, der vælter en omkuld

Jo, jeg sov alt for lidt

Jo, jeg følte, at der var for få timer i døgnet

Jo, jeg havde en masse om ørerne som mor

Alt sammen årsager til, at stress nemmere kan få taget i en. Men der er EN årsag til, at stressen nemmere får fat i nogle end i andre. Og det er, hvis ovennævnte årsager kombineres med cocktailen “lavt selvværd”. Så bliver det nemlig utrolig svært at se sig ud af det hele.

Hvordan måler man lavt selvværd?

Og hvordan ved man så, om man har lavt selvværd oven i stressen? Et spørgsmål som i virkeligheden afklarer det hele:

Forskelsbehandler jeg mig selv i relationen til andre mennesker?

Fordi jeg har en (måske ikke bevidst) opfattelse af, at de andres…

…er vigtigere end mine egne…


Og derved (måske ubevidst) kommer til at sørge for de andres behov før dine egne, af frygt for hvordan modparten vil reagere, hvis du siger dig selv højt (først).

Vær nysgerrig

I denne uge vil jeg opfordre dig til at lægge mærke til, om du kommer til at forskelsbehandle dig selv til den negative side. Måske fordi der er “noget på spil” for dig. Uanset hvad, så undlad at dømme dig selv, men observer blot og reflekter over, om det måske er ved at være tid til at lære en anden og mere selvkærlig måde at respektere dig selv på.

Mit dybeste håb er, at du med Anti-stress Magasinet vil opleve inspiration til at finde troen og håbet og vil fortage bitte små anti-stess justeringer i din hverdag, som med tiden kan være med til at mindske stress og ubehag.

Jeg hepper på dig!

Månedens Film

"Jagten på lykken"

Livet er en kamp for den enlige far Chris Gardner (Will Smith). Han er blevet forladt af sin kone, smidt ud af sin lejlighed og står nu alene med ansvaret for sin 5 årige søn.

Selvom Chris får en praktikplads hos et prestigefyldt mæglerfirma, slår pengene overhovedet ikke til. Far og søn må flytte på krisecenter og udstå mange strabadser, men Chris nægter at give op.

Han vil skabe et bedre liv for sig selv og sin søn.

En rørende film med nerve.

Original titel: The pursuit of happyness.

God fornøjelse!

PV_Simplero Thumbnail 169

Unik mulighed

Luft ud i krop, sind og pyske

24 timers Forårs Reset Retreat i de smukkeste omgivelser.

Nu har du muligheden for at få en velfortjent, selvkærlig pause og et break fra hverdagens stress og jag.

Fredag d. 19. april kl. 16 åbner jeg dørene til et eksklusivt 24 timers Forårs Reset Retreat på smukke Hotel Løkken Strand, kun få minutters gang fra Vesterhavet. 9 skønne kvinder har allerede foretaget en selvkærlig investering, og vi har plads til endnu 3 skønne kvinder, som også vil mærke fællesskab, forkælelse og frihed.

Du vil efter retreatet mærke følelsen af en indvendig “forårsrengøring” af krop og sind, fordi du har sluppet gammel stagneret energi og du vil opleve en lethed i krop og hoved samt et nyt overskud (som du kan tage med hjem til resten af familien).

Nyd det her

Jeg har gjort mig umage med at skabe et døgn som både indeholder forkælelse i stor stil, men også konkrete input til at minimere stress i din hverdag. Du kan glæde dig til alt det her:

Vejrtræknings-session

Indre selvledelse og selvkærlighed i hverdagen inkl. ansigts- og fodmaske

Body SDS inspireret yoga

Silent walk

Dyb healings-session og cirkel

Dyp i Vesterhavet, hvis vejret tillader det (og du selv ønsker det)

Hotellet sørger for super lækker forplejning i pauserne samt til måltiderne. 

Spar 700 kr.

I denne uge kan du spare 700 kr. på retreatet. Early bird investeringen på hele herligheden er mindre end hvad 2 sessioner normalt koster hos mig og her får du hele 24 timer inkl. overnatning og lækker forplejning.

Kan du mærke, at du længes efter lige netop sådan et døgn, med fokus kun på dig, og som vil sætte positive spor i din travle i hverdag lang tid efter, så er det linket herunder, du skal trykke på.

Er du det mindste i tvivl om noget, så kan du skrive til mig på [email protected] eller sende mig en sms på 2855 8613.

Du kan også se en lille smagsprøve af omgivelserne lige her:

https://www.instagram.com/reel/C5Tv6eFMd7G/?igsh=MThueHQ1M3VlMDIyZw==

Jeg glæder mig til at holde et helt særligt rum for dig, og dele ud af nogle af de redskaber, som jeg selv bruger for at holde mig fysisk, følelsesmæssigt og mental sund.

Kærlige retreat-hilsner

Trine

Kh Trine

Se også...

Personlig udvikling kan gøres på mange måder

Jeg tror på, at afstresning i høj grad også handler om at opnå en højere forståelse for, hvad der stresser hoved og krop, og hvordan man selv kan gøre utrolig mange ting i hverdagen, for at holde stress og smerter på et minimalt niveau, når blot man har forståelsen for sammenhængen.

Læs mere →

Skam spiser selvværd til morgenmad

Langt de fleste mennesker er uvidende om, hvor meget en skamfølelse kan påvirke selv de mindste ting i hverdagen. Skamfølelsen kan lamme vores kreative evner, sociale evner og evnen til at opleve tillid til, at tingenen nok skal gå.

Læs mere →