PrimaVida_293

Når dit indre energi regnskab går i plus

Det her er vigtigt!

I forlængelse af månedens forord, vil gerne dele en kæmpe aha oplevelse med jer, som jeg fik, dengang jeg startede med alt det her mindset arbejde (som jeg i øvrigt ikke anede, hvad gik ud på, fordi jeg ikke forstod ordet, men fancy lød det).

Har du ikke læst månedens forord, så hop lige tilbage og tjek det ud inden du læser videre.

Viste du godt, at det koster den samme mængde energi at have tillid til at tingene løser sig vs. at frygte, hvordan tingene ender?

Det viste jeg ikke, men jeg skal love for, at min hjerne (aka chefen) synes det lød interessant, også selvom han ikke kunne forstå det til at starte med.

“Det koster ikke mere energi at gå med tilliden, tvært imod”

Hvad jeg sidenhen lærte var, at det faktisk kostede endnu mindre energi at gå op i mindset (som jeg jo så fik lært hvad betød… tjek forordet) end at gå ned…

Så begyndte det pludselig at være et meget interessant regnestykke, for så ville totalen jo ende på + hvis jeg kunne lære det. Og det kunne jeg…. Det har gjort en stor betydning for mit liv. Og så er det noget skønnere at gå rundt i tillid end i frygt, skulle jeg hilse og sige.

Din udfordring

Nu er det din tur til at være nysgerrig på, hvor tit dine bekymringer får lov at fylde vs. hvor tit du går med tiltro til, at tingene nok skal løse sig.

Men husk!

Kun konstatere, ikke bebrejde dig selv, hvis der er flest bekymringer. Det er der altid en årsag til, og hvis ikke du kender den endnu, så er det her skatten ligger begravet i forhold til at minimere stress og ubehag.

Jeg håber du har lyst til at være nysgerrig på dine vaner, mønstre og handlemåder.

Rigtig god fornøjelse.

Månedens
Mantra

→ Gem og brug som mobil baggrund

Mantra pv(1)

Vi har oftest svært ved at forestille os at noget kan blive anderledes end det er nu. Vores hjerne er sådan indrettet, at den danner sig overblik over “vores verden” som den ser ud nu. Det skaber tryghed for hjernen at genkende mønstre og vide hvordan landet ligger.

Så hvis vi ønsker ændringer i vores liv, kræver det meget energi af hjernen. Den skal konstruere nye billeder, som er anderledes end dem, den kender fra vores virkelighed nu.

Men det er muligt, det kræver blot bevidsthed og ihærdighed.

Tænk bare på et eksperiment, hvor du bliver bedt om at tænke på en citron.

Tænk på dens farve, dens form og duft, – hvordan den føles i din hånd.

Du forestiller dig nu at du tager en kniv og skærer citronen over, du ser saften løbe ned af kniven.

Du forestiller dig, at du tager den halve citron op til din mund og smager på den sure saft.

Måske vil du opdage, at du får mundvand, mens du læser dette og måske snerper din mund sig ligefrem sammen ved tanken om den friske sure saft fra citronen.

Det er din hjerne, du lige har brugt til at forestille dig noget med. På samme måde kan du bruge din hjerne til at ændre dit mindset, hvis du gerne vil træne et positivt mindset.

For at du bliver i stand til at ændre noget, er det nødvendigt at du kan  forestille dig, hvad det er du gerne vil have/nå hen til. Du forestiller dig altså, at din situation kan blive anderledes, at du kan få det bedre, at du bliver opnå dine ønsker.

Baby steps med fokus på det du gerne vil og mindre fokus på det du vil væk fra. Det er energiarbejde på højt plan.

Jeg hepper på dig!

Tip: Gem fotoet og sæt det som pauseskærm på din mobil som en kærlig reminder

Lad mig være din kropsoversætter

Jeg har specialiseret mig i at oversætte kroppens sprog til noget, hovedet forstår, og her i Anti-stress Magasinet vil jeg løbende dele ud af tips og indsigter, som kan hjælpe dig med at oversætte din krops sprog, til noget dit hoved forstår hvad betyder og som gør, at du kan begynde at hjælpe dig selv på en ny og mere selvkærlig måde.

Rigtig god maj måned fyldt med bevidsthed om dit mindset.

Kh Trine

Se også...

Personlig udvikling kan gøres på mange måder

Jeg tror på, at afstresning i høj grad også handler om at opnå en højere forståelse for, hvad der stresser hoved og krop, og hvordan man selv kan gøre utrolig mange ting i hverdagen, for at holde stress og smerter på et minimalt niveau, når blot man har forståelsen for sammenhængen.

Læs mere →

Skam spiser selvværd til morgenmad

Langt de fleste mennesker er uvidende om, hvor meget en skamfølelse kan påvirke selv de mindste ting i hverdagen. Skamfølelsen kan lamme vores kreative evner, sociale evner og evnen til at opleve tillid til, at tingenen nok skal gå.

Læs mere →